Sven Kockelmann en Talitha Muusse, NPO

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sven Kockelmann en Talitha Muusse, NPO

Op1 stopt op zondag; wat betekent dat voor Kockelmann en Muusse?

|
|

Laatste update:

Op 4 april is de laatste zondaguitzending van Op1 te zien. Dat betekent echter niet automatisch dat we presentatieduo Sven Kockelmann en Talitha Muusse nooit meer terugzien. KRO-NCRV is namelijk enthousiast over het tweetal!

Op1 op zondag tot Tweede Kamerverkiezingen

Sven Kockelmann en Talitha Muusse zijn nog maar net gestart als presentatieduo van Op1. Al meteen bij hun aantreden was echter duidelijk dat het om een tijdelijke klus zou gaan. De zondaguitzendingen van Op1 zouden namelijk slechts tot de Tweede Kamerverkiezingen duren. Een concrete laatste uitzenddatum hadden we echter nog niet. KRO-NCRV heeft echter de knoop doorgehakt: na 4 april komt de uitzending op zondag te vervallen.

"Enthousiast over Sven en Talitha"

Na 4 april zie je dus enkel nog de doordeweekse uitzendingen van de talkshow Op1. Dat betekent echter niet automatisch dat KRO-NCRV niet verder wil met Sven en Talitha! De omroep hoopt namelijk op een mooie toekomst met het tweetal: “Wij zijn erg enthousiast over Sven en Talitha als presentatieduo bij Op1. Wij zijn met NPO in gesprek over hun verdere mogelijkheden”, laat de omroep in een reactie aan het AD weten.

Wij zijn erg benieuwd naar een mogelijk volgende klus voor Sven en Talitha – die laatst trouwens nog met een geweldige reactie aan haar haters kwam. En nu we het toch over haters hebben: Paul de Leeuw, die sinds eind vorig jaar samen te zien is met Astrid Joosten, is inmiddels helaas ervaringsdeskundige

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: 

Lees verder