Sven Kockelmann en Talitha Muusse, NPO

Veronica Superguide logo
Sven Kockelmann en Talitha Muusse, NPO

Sven Kockelmann en Talitha Muusse nieuwe zondag presentatieduo Op1

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Er gingen al wat geruchten rond, maar nu is het definitief: Op1 heeft er twee nieuwe gezichten bij: Sven Kockelmann en Talitha Muusse gaan de talkshow op zondag presenteren. Dat meldt het AD.

Aankomende zondag zie je het duo voor de eerste keer samen. Zij blijven zeker tot de landelijke verkiezingen – woensdag 17 maart - het programma presenteren.

Het aanstormende allround talent

We stellen het presentatieduo even aan je voor.

Talitha heb vast je hier en daar al eens voorbij zien komen. Ze is regelmatig te gast geweest bij Op1 en zet zich in voor organisaties zoals Coalitie-Y en Jongerenrevolutie. De 29-jarige vrouw vindt het klimaat ook heel belangrijk en zette daarom het platform Duurzame Jonge 100 op. Peter Kuipers, directievoorzitter van KRO-NCRV, noemde haar een ‘aanstormend allround talent’. Nou, dat staat vast goed op haar LinkedIn!

Journalist en ruzie met Peter R. De Vries

Sven komt je vast ook bekend voor, tenminste zijn stem: je hoort hem elke werkdag bij het radioprogramma 1op1. Je ziet ‘m ook regelmatig op tv bij talkshowconcurrent M. De 51-jarige heeft al wat ervaring als presentator: hij was ooit het gezicht van Oog in Oog, waarin hij de geloofwaardigheid van mensen toetste. Dat vond Peter R. De Vries, een van de gasten in het programma, niet zo leuk. 

Op1 zie je elke werkdag en zondag rond 22.20 uur op NPO1.

Lees verder