Sven Kockelmann

Veronica Superguide logo
Sven Kockelmann

Uitgelekt: 'dit zijn de nieuwe Op1-presentatoren'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

De aankomende zondageditie van Op1 krijgt - als we RTL Boulevard mogen geloven - twee nieuwe presentatoren! En de namen zijn ook al uitgelekt.

"We hebben uit zeer betrouwbare bronnen vernomen dat Sven Kockelmann en Talitha Muusse binnenkort de zondag voor hun rekening gaan nemen", aldus Luuk Ikink gisteren in RTL Boulevard.

Nog niet bevestigd

Het gaat dus om de felle, gerenommeerde interviewer Sven Kockelmann - tevens politiek duider bij talkshow M - en jongerenvertegenwoordiger Talitha Muusse, die zich dit jaar ontpopte tot een belangrijke stem in het coronadebat en dan met name over de rol die jongeren spelen. Boulevard brengt het alsof het allemaal al bevestigd is, maar dat is dus nog niet zo. "Echter wil de KRO NCRV er niks over kwijt. Talitha hebben we even gesproken en die zegt er niks over te kunnen zeggen, maar kan het niet ontkennen! Sven was helaas niet telefonisch bereikbaar."

Uitgelekt: 'dit zijn de nieuwe Op1-presentatoren'
Talitha Muusse in een interview met De Telegraaf.

Niet 'likeable'

Svens eventuele Op1-job is wel juicy. Hij ging in eerste instantie van de lijst met potentiële presentatoren voordat de talkshow van start ging. "Ik denk dat ik tweeënhalve minuut op een lijstje stond, maar de leiding van de NPO vindt mij niet likeable genoeg, heb ik teruggehoord", zei hij een hele tijd geleden in DWDD.Nu vinden kijkers de huidige presentatoren ook niet altijd even likeable, maar dat is een ander verhaal. Sven: "Ik heb nooit de behoefte gehad om likeable te zijn eigenlijk. Het is niet de eerste kwalificatie waar ik aan denk bij een journalistiek interview of een presentator, maar even goede vrienden hoor. Ik slaap er geen nacht minder om." Is het nu dus alsnog gelukt?

Op1 is aankomende zondag ook al om 22:00 uur te zien op NPO 1, maar nog niet met Sven en Talitha.

Lees verder