Paul de Leeuw in Op1

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Paul de Leeuw in Op1

Uitgelekt: Paul de Leeuw reageert op kritiek Op1-presentatie

|
|

Laatste update:

Vorig jaar november maakten Paul de Leeuw en Astrid Joosten hun debuut als presentatieduo in Op1. Het tweetal viel aanvankelijk goed in de smaak bij de kijkers, maar het duurde niet lang voordat hier verandering in kwam…

Lichtvoetig

Met name Paul de Leeuw kreeg veel kritiek te verduren: hij zou te lichtvoetig zijn voor kritische interviews en werd ervan beticht dat hij te veel de aandacht naar zich toetrok. Nu reageert de presentator zelf op alle negatieve reacties… maar waarschijnlijk niet helemaal zoals hij het voor ogen had!

Uitgelekt: Paul de Leeuw reageert op kritiek Op1-presentatie

Backstage

De redactie van het radioprogramma Veronica Inside ontdekte dat in de podcast van Op1 per ongeluk een backstagegesprek was opgenomen. Het gewraakte fragment is enkele minuten voor aanvang van de uitzending opgenomen. Hierin vertelt Paul de Leeuw aan Astrid Joosten waar hij denkt dat alle kritiek vandaan komt.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:  

Angela de Jong

Mensen moeten heel erg wennen aan ons”, vertrouwt Paul de Leeuw zijn collega Astrid Joosten toe. “Wij zijn op vrijdagavond meer van de vrolijkheid. Up1 noemen we het zelf.” Of het publiek zijn mening deelt is nog maar zeer de vraag. Volgens de critici zou de luchtige toon van De Leeuw zich niet lenen voor een serieus actualiteitenprogramma als Op1. Ook Angela de Jong roerde zich in de discussie: het optreden van Joosten en De Leeuw deed haar vooral terugverlangen naar Jeroen Pauw.

Lees verder