Henny Huisman

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Henny Huisman

Henny Huisman over Paul de Leeuw bij Op1: ‘Hij hoort daar niet’

|
|

Laatste update:

Henny Huisman vindt dat Paul de Leeuw niet geschikt is als presentator van Op1. Volgens de Soundmixshow-host is hij niet kritisch genoeg.

Paul de Leeuw kreeg de afgelopen tijd al veel kritiek over zich heen en ook Henny Huisman gaf zijn mening over de presentator bij Wilfred Genee op Radio Veronica. “Het grote probleem is dat met name Paul heel aardig gevonden wil worden.” Volgens de presentator kan je dan geen journalistieke talkshow presenteren. “Dan kun je nooit vragen stellen die je eigenlijk zou willen stellen.

We hebben een podcast met kijktips!

‘Het ligt hem niet’

Ook radio-dj Wilfred Genee is het hier mee eens. Hij vertelt dat Paul veel opgeluchter was toen hij vorige week een liedje zong met Marco Bakker. “Dat ligt Paul meer, denk ik. Een lastige vraag stellen vindt hij ongemakkelijk. Je moet ook ongemakkelijke vragen durven stellen.

De twee mannen kwamen tot de conclusie dat Paul de Leeuw niet bij Op1 hoort. Toch viel hij in het begin wel in de smaak bij het publiek, maar na een ‘racistische’ opmerkingstoorden kijkers zich mateloos aan de presentator.

Op1 is iedere werkdag (en zondag) om 22:20 uur te zien op NPO1.

Lees verder