Ook Jan uit B&B Vol Liefde blijkt oude tv-bekende

Door Alie Sierkstra
jan b&b vol liefde natasja
© RTL 4

Jan hoopt in B&B Vol Liefde de liefde te vinden bij Natasja! De deelnemer blijkt niet vies te zijn van een potje daten op tv. Hij deed eerder al mee aan twee andere datingprogramma’s.

Twee andere datingprogramma's

Er zijn op dit moment twee mannen over bij B&B Vol Liefde-Natasja: Menno en Jan. Komt die laatste je bekend voor? Dat kan kloppen, zo ontdekten oplettende kijkers! Jan was namelijk al (een paar keer) eerder op televisie te zien. De 51-jarige deelnemer ging eerder op zoek naar de liefde in zowel First Dates als Lang Leve de Liefde.

Natasja in B&B Vol Liefde

Ondanks zijn liefde voor datingprogramma’s is Jan dus toch nog single. We vrezen dat het ook met Natasja in B&B Vol Liefde uiteindelijk niets zal worden… Ondanks een positieve eerste indruk lijkt Natasja nu toch een beetje af te knappen op haar nieuwste man. De enige met wie de B&B-eigenaar wél klikte, was Jos. Maar helaas ging hij er zelf vandoor. Lees hier hoe het nu met Jos is.

Grappig genoeg is Jan trouwens niet de enige B&B Vol Liefde-deelnemer die eerder ook al op tv te zien was. Datzelfde geldt namelijk voor Tjerk, Alex, Frank en Petra!

Nog even wat meer lezen over B&B Vol Liefde? Check snel onze overzichtspagina met al het laatste nieuws!

B&B Vol Liefde zie je elke werkdag om 20.30 uur op RTL 4. Vooruitkijken doe je bij Videoland.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.