• The Masked Singer

Onthulling: Déze BN'er was De Mummie in The Masked Singer

Door Lise Knipping
The Masked Singer

Na een héle lange week wachten, is het eindelijk weer tijd voor het meest extravagante tv-bal van dit seizoen! De tweede aflevering bracht weer veel dubieuze hints en prachtige kostuums op de televisie, en zo ook het spectaculaire optreden van De Mummie. Na de grote onthulling van De Heks, is ook deze BN'er ontmaskerd in The Masked Singer

Het waren een aantal spectaculaire optredens van De Panda, De Krab, De Tijger, De Zeemeermin en De Mummie. Hoewel het publiek en de panelleden behoorlijk enthousiast waren over alle performances, moesten De Mummie en De Zeemeermin nog even strijden tegen elkaar in een zenuwslopende, allesbeslissende sing-off. 

En De Mummie is...

De Zeemeermin wist behoorlijk wat indruk te maken met haar versie van I Love It, dus deze bloedmooie vis is verzekerd van een plekje in de volgende ronde! Dat betekent dat we afscheid moeten nemen van De Mummie. En de BN'er die strak zat ingepakt...Toine van Peperstraten! Dé verrassing van de avond, want bijna niemand dacht aan deze BN'er. Het avontuur eindigde helaas te vroeg voor de ESPN-presentator. "Ik had graag doorgegaan, jammer." Misschien kunnen we nog best wat optredens verwachten van de journalist, want volgens Toine smaakt het zingen naar meer.

 

 

De hints

Het is natuurlijk altijd lastig om te raden wie er schuilgaat achter de prachtige pakken van The Masked Singer en deze onthulling was het ultieme bewijs ervan. Loretta Schrijver dacht aan Dennis Weening, Carlo Boszhard was er zeker van dat kok Hugo Kennis was ingepakt, Gerard Joling zette zijn geld in op Rob Kamphues en Buddy Vedder wees terecht Toine van Peperstraten aan. Een van de hints duidde op het gewonnen zilver van De Verraders; het programma waar Toine aan mee heeft gedaan! In de video bleek dat hij niet helemaal onbekend is met The Masked Singer, want hij was stiekem al eens eerder te zien als bescheiden figurant. 

The Masked Singer zie je elke vrijdag op RTL 4 om 20.00 uur.