Olcay Gulsen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Olcay Gulsen

Olcay Gulsen gaat stalkers aanpakken

|
|

Laatste update:

SBS6 heeft een nieuwe presentator gevonden voor het misdaadprogramma Gestalkt: Olcay Gulsen!

Dat maakte de nieuwbakken schapenherdster gisteren zelf bekend in Shownieuws. De vorige presentator van de sensationele misdaadshow, Thijs Zeeman, zit niet meer bij SBS6. Hij maakt voor RTL nu een soortgelijk, of nee, eigenlijk gewoon precies hetzelfde programma.

Olcay to the rescue

Olcay schiet slachtoffers van stalking te hulp en gaat de daders in kwestie keihard confronteren. Met draaiende camera's, uiteraard. "Veel mensen krijgen in hun leven te maken met stalking", legt ze uit op haar insta-pagina. "Helaas is er niet altijd de juiste aandacht voor terwijl het je hele leven kapot kan maken. Ik ben zo ontzettend blij dat ik slachtoffers kan helpen om de regie over hun eigen leven weer terug te krijgen."

Wanneer?

Zoals je in de beelden hierboven ziet is Olcay al eens in de Alberto Stegeman-modus geschoten. Ze zit middenin de opnames. Hoewel ze al kennis heeft gemaakt met een aantal schrijnende zaken, kunnen slachtoffers van stalking zich nog steeds opgeven voor dit nieuwe seizoen. Check deze pagina voor meer info. Gestalkt met Olcay als opvolgster van Thijs is komend voorjaar te zien op SBS6!

Lees verder