O'G3NE zingt een bijzondere Disney-medley

Veronica Superguide logo
O'G3NE zingt een bijzondere Disney-medley

O’G3NE verrast fans met Disney-medley!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Veel artiesten zitten met hun handen in het haar door de thuisisolatie, maar de zussen van O’G3NE maken er het beste van! De dames gooiden vanmiddag een medley online met verschillende Disney-hits.

De meiden zijn naar eigen zeggen grote Disney-fans en groeiden op met alle bekende melodieën uit de animatieklassiekers. Ook de recentere muziek zingen ze graag mee. Amy, Lisa en Shelley kregen van fans bijzonder veel aanvragen van fans om wat bekende Disney-songs te coveren en nu hadden ze er wel even tijd voor!

In de mix horen we o.a. When You Wish Upon A Star (Pinocchio), Can You Feel The Love Tonight (The Lion King) én het onvermijdbare Let It Go (Frozen).

Klinkt bijzonder aardig! Zeker als je bedenkt dat de dames hun zangpartijen afzonderlijk opnamen met een mobiele telefoon.

O’G3NE X Disney

De reacties op de anderhalvemeterverantwoorde Disney-medley zijn bijzonder positief!

Leuk om te zien dat de multigetalenteerde dames de moed erin houden tijdens de crisis. Nu die voorlopig nog wel even duurt hebben we nog wel een paar suggesties: deze lijst met de beste Disney-songs! Deze… mindere goden mogen de zussen Vol wat ons betreft overslaan.

Lees verder