The Walking Dead seizoen 10

Veronica Superguide logo
The Walking Dead seizoen 10

Nu op Netflix: The Walking Dead seizoen 10!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Eigenlijk konden we begin oktober weer een stel nieuwe The Walking Dead-afleveringen verslinden, maar toen... was seizoen 10 helemaal niet te vinden! Vandaag maakt Netflix het alsnog goed: The Walking Dead seizoen 10 staat nu online.

Daryl (Norman Reedus) en Carol (Melissa McBride) zijn back in action. Onze overlevers zijn nog steeds niet van de mensonterende Alpha (Samantha Morton) af. Haar horde aan nep-zombies, inclusief de grote gevaarlijke Beta (Ryan Hurst), zorgen nog steeds voor de grootste uitdaging waar de groep ooit mee moest dealen. 

Een bijzonder seizoen

Dit The Walking Dead-seizoen werd op de valreep toch nog hard geraakt door de coronapandemie. De finale kon op de valreep toch niet op tijd afgemaakt worden - die kwam pas recent uit. NU kun je 'm dus alsnog in volle glorie aanschouwen op Netflix. Ook alvast een friendly reminder voordat je in een zwart gat der emoties valt: dit is het laatste seizoen voor Michonne (Danai Gurira), maar dat wisten de echte fans natuurlijk al. Al met al een bijzonder seizoen dus!

Donderdag 3 december: Virtuele Superguide Pubquiz!

Extra afleveringen en het einde van The Walking Dead

Dit tiende seizoen van onze favoriete zombieserie is ook om een andere reden bijzonder. Omdat de show gaat eindigen met seizoen 11 - een extra lange afscheidsreeks - besloten de makers om het einde nog een beetje extra op te rekken. Seizoen 10 krijgt namelijk, houd je vast, nog een aantal extra afleveringen! Wat nu dus op Netflix staat is nog wel up-to-date, maar uiteindelijk wordt seizoen 10 nog wat langer. Snap je? Deze extraatjes zijn vanaf eind februari 2021 te zien en één van de episodes draait volledig om Jeffrey Dean Morgans Negan!

Lees verder