The Walking Dead

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Walking Dead

Huh? The Walking Dead seizoen 10 toch nog niet op Netflix

|
|

Laatste update:

Nederlanders die gisteren en vandaag al helemaal klaar zaten om The Walking Dead seizoen 10 in één keer te binge-verslinden, komen bedrogen uit: Netflix kan de nieuwe afleveringen er op een of andere manier pas in december op zetten...

Seizoen 10 zou eigenlijk in zijn geheel afgelopen maandag droppen, maar het bleef stil. Nou, vandaag dan? Nope, het wordt december! 

Uitstel

Een Netflix-social-medewerker heeft vandaag op meerde abonnees gereageerd. Die vroegen zich af wanneer ze nu eindelijk eens die walkers konden verslinden. Voorlopig nog niet dus. De reden van dit uitstel is ons niet bekend, al zal het waarschijnlijk aan ingewikkelde licentieovereenkomsten liggen... of iets dergelijks. We weten het niet!

Seizoen 11 en het grote einde

Het tiende seizoen is trouwens al grotendeels uitgezonden in Amerika, en ook hier in Nederland, door FOX. Het is nu nog wachten op die zes bonus-afleveringen die ergens in 2021 uitkomen, waarna er een mega-groot elfde seizoen volgt (lees er hier alles over) en dan is het klaar met The Walking Dead. Hoewel er nog meerdere spin-offs komen, bijvoorbeeld eentje met Daryl en Carol - lees hier ons interview met Norman Reedus - loopt de hoofdshow echt op zijn eind.

Lees verder