Extra afleveringen The Walking Dead seizoen 10!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Extra afleveringen The Walking Dead seizoen 10!

Extra afleveringen The Walking Dead seizoen 10!

|
|

Laatste update:

De seizoensfinale van The Walking Dead werd uitgesteld door het coronavirus, maar nu is bekendgemaakt wanneer we hem kunnen zien! Daarnaast is seizoen 11 van ’s werelds populairste zombieserie uitgesteld, maar zijn er ook een paar extra afleveringen gepland.

Veel televisieprogramma’s liggen stil door de coronacrisis, maar The Walking Dead heeft het wel bijzonder lastig. Waar andere shows en films weer voorzichtig aan het opnemen zijn, is dat in het geval van de TWD nog erg moeilijk. In Amerika moet de cast van shows ‘camera ready’ op de set verschijnen, en als je nagaat dat het zes uur duurt om een figurant in een zombie te veranderen, dan zie je toch een probleempje...

Toch geven de makers de moed niet op! Tijdens Comic Con @ Home maakte showrunner Angela Kang bekend hoe The Walking Dead de komende periode verdergaat. Het slechte nieuws is dat The Walking Dead seizoen 11 is uitgesteld naar 2021, maar er is ook goed nieuws!

Seizoensfinale The Walking Dead

De finale van het tiende seizoen, die eerder al werd uitgesteld door het coronavirus, verschijnt volgens Kang op 4 oktober (dus waarschijnlijk 5 oktober op FOX). Dat komt goed uit, want de situatie voor de survivors ziet er niet zo best uit nadat Beta een megakudde walkers op ze af stuurde. Hoe loopt dit af!?

Je zou denken dat er na de finale van seizoen 10 dus een héle lange The Walking Dead-loze periode aanbreekt, maar dat is gelukkig niet zo. Volgens Kang wordt The Walking Dead seizoen 10 uitgebreid met zes éxtra afleveringen. Als alles volgens plan verloopt worden deze bonusafleveringen aan het begin van 2021 uitgezonden! Na de seizoensfinale van The Walking Dead begint meteen de spin-off World Beyond, hoewel nog onduidelijk is wanneer deze in Nederland te volgen is. Het is een beetje verwarrend omdat de seizoensfinale dus eigenlijk níet de laatste aflevering van seizoen 10 wordt, maar we zijn al lang blij dat we geen jaar hoeven te wachten op nieuwe episodes.

Maggie is back!

Het elfde seizoen wordt op dit moment geschreven, dus de zes extra afleveringen zouden oorspronkelijk voor seizoen 11 bedoeld kúnnen zijn. In de finale van seizoen 10 keert Maggie (Lauren Cohan) in elk geval weer terug in de serie, tot vreugde van trouwe The Walking Dead-fans. Wanneer de films over Rick Grimes precies verschijnen blijft helaas nog onduidelijk.

Lees verder