The Walking Dead World Beyond Teaser

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Walking Dead World Beyond Teaser

Nieuwe teaser The Walking Dead: World Beyond belooft kleurrijke spin-off

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het aftellen naar The Walking Dead: World Beyond kan beginnen! Eind vorig jaar verscheen al een korte teaser van deze spin-off van TWD en een paar weken geleden werden de eerste plotdetails onthuld. In World Beyond volgen we twee tienerzussen die proberen te overleven in een wereld die overspoeld is zombies. Samen met een groep leeftijdsgenoten gaan ze op zoek naar een veilige haven. Maar onderweg blijkt al snel dat niet iedereen in hun reisgezelschap te vertrouwen is…

Young Adult

Dit weekend verscheen bovenstaande teaser van The Walking Dead: World Beyond. Grootste verschil met TWD is dat deze spin-off vooral lijkt te mikken op de Young Adult-doelgroep. Het Einde der Tijden ziet er hier dan ook een stuk kleurrijker uit dan de wereld van Rick Grimes en zijn lotgenoten. Dat wordt nog maar eens benadrukt in onderstaande video, waarin de hoofdpersonages uit deze horrorserie aan ons worden voorgesteld.

Gelikt

Ook hier lijken de makers een andere doelgroep te willen bereiken dan de hardcore fans van The Walking Dead. Dat is niet zonder risico, want het gelikte sfeertje kan wel eens een afknapper zijn voor de liefhebbers van de succesvolle zombiereeks. Binnenkort kunnen we gelukkig zelf oordelen: het eerste seizoen van The Walking Dead: World Beyond gaat op 12 april van start in Amerika. Naar verwachting zal de Nederlandse première kort daarop volgen.

Lees verder