The Walking Dead: World Beyond TWD spin-off serie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Walking Dead: World Beyond TWD spin-off serie

The Walking Dead: World Beyond heeft releasedatum en plotdetails

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Hoera! AMC heeft de releasedatum voor hun nieuwe serie The Walking Dead: World Beyond aangekondigd. De tweede spin-off van TWD is vanaf 12 april te zien, direct na de finale van het tiende seizoen van de hoofdserie!

World Beyond breidt TWD nog verder uit

The Walking Dead: World Beyond breidt het universum van The Walking Dead nóg verder uit. Hoe dat precies zit, wordt duidelijk uit de nieuwe synopsis. In World Beyond volgen we de eerste generatie die volledig is opgegroeid in de post-apocalyptische wereld en dus niets anders kent dan zombies… In het middelpunt staan twee zussen en hun vrienden, die hun veilige schuilplaats verlaten om op een belangrijke queeste te gaan. Hoe dat eruit ziet, check je natuurlijk in de eerste trailer.

De derde serie binnen de TWD-franchise

The Walking Dead: World Beyond is - na The Walking Dead en Fear the Walking Dead - de derde serie binnen de franchise. Volgens Collider is World Beyond de eerste serie die volgens het nieuwe AMC-format gemaakt wordt, waarbij nieuwe series slechts uit twee seizoenen bestaan. Maar goed, dat kan natuurlijk nog best veranderen als deze TWD-serie enorm succesvol blijkt! Wat wel zeker is, is dat het eerste seizoen van World Beyond uit 10 afleveringen bestaat.

The Walking Dead: World Beyond in Nederland

De eerste aflevering van The Walking Dead: World Beyond is dus op 12 april te zien is. Dat is in ieder geval de Amerikaanse releasedatum… Helaas hebben we nog geen nieuws over een Nederlandse datum. We achten de kans echter groot dat we niet heel lang hoeven te wachten!

Lees verder