Lauren Cohan als Maggie in The Walking Dead

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lauren Cohan als Maggie in The Walking Dead

Nieuwe video The Walking Dead toont terugkeer Maggie

|
|

Laatste update:

Vorig jaar werd bekend dat Lauren Cohan een comeback zou maken in The Walking Dead. De Brits-Amerikaanse actrice speelde bijna tien jaar lang de rol van Maggie voordat ze de zombiekraker verliet om tijd vrij te maken voor andere film- en televisieprojecten. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en binnenkort is Cohan terug in de serie waar zij haar grootste successen scoorde. En het Amerikaanse publiek kreeg gisteren al een voorproefje te zien van deze langverwachte comeback!

Bloedbad

In bovenstaande video zien we hoe Maggie een brief leest waarin de afzender haar vraagt om zich weer bij de groep te voegen. Ook wordt ze op de hoogte gesteld van het bloedbad dat The Whisperers hebben aangericht. Het fragment is afkomstig uit de laatste aflevering van het tiende seizoen van The Walking Dead.

Spin-off

Helaas is nog niet bekend wanneer deze seizoensfinale zal worden uitgezonden. De productie van TWD ligt namelijk ook stil door de coronacrisis. Hetzelfde geldt trouwens voor de spin-off The Walking Dead: World Beyond. Nog even geduld dus, maar we kijken nu al uit naar de comeback van deze fanfavoriet!

Lees verder