Daryl en Carol in The Walking Dead

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Daryl en Carol in The Walking Dead

Trailer: Whisperers gaan los in terugkeer The Walking Dead seizoen 10

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

De strijd tussen The Whisperers en onze overlevers is compleet losgebarsten! In een nieuwe trailer voor de tweede helft van The Walking Dead seizoen 10 is te zien hoe Daryl (Norman Reedus) meedogenloos ten strijde trekt tegen Alpha (Samantha Morton) en haar Whisperer-onderdanen.

En dat allemaal om een bloedbad in Alexandria en Hilltop te voorkomen. Alpha dreigt namelijk om een walker-horde op de gemeenschappen af te sturen en dat zou het einde betekenen voor de overlevers. Gelukkig krijgt Daryl hulp van queen Carol (Melissa McBride) en zijn trouwe vrienden Aaron (Ross Marquand), Kelly (Angel Theory), Connie (Lauren Ridloff), Magna (Nadia Hilker) en Jerry (Cooper Andrews). 

Seizoen 10

Gelukkig zit The Walking Dead momenteel in véél beter vaarwater dan een paar seizoenen geleden. Toen... sloeg onze favoriete zombieserie een béétje door. Zelfs één van de grote bazen gaf het eerder deze week nog toe: het seizoen met Negan als grote slechterik was iets te duister en veel kijkers haakten af. 

Spin-off

Inmiddels zit de show zoals gezegd op een beter spoor. Ook ná seizoen 10 van de reguliere serie gaat het Walking Dead-tv-universum gewoon door. Dat blijft maar uitbreiden! Zo staat de nieuwe spin-off World Beyond al weer klaar. Hierin volgen we de eerste generatie die volledig opgroeide in deze post-apocalyptische wereld en dus niet weet hoe het is om zónder zombies te leven. In het middelpunt staan twee zussen en hun vrienden, die hun veilige schuilplaats verlaten om op een belangrijke missie te gaan. Releasedate? 12 april, maar vooralsnog alleen in Amerika.

Wanneer op tv?

Op 23 februari zendt AMC de première van The Walking Dead 10B uit. Zoals gewoonlijk kunnen wij hier in Nederland één dagje later ook meegenieten op FOX. Op 24 februari dus, om 22:00 uur!

Lees verder