Finale The Walking Dead seizoen 10 mogelijk met sterfgevallen

the walking dead seizoen 10 whisperers

Het is eigenlijk maar goed dat we nog niet weten wanneer de laatste aflevering van het tiende seizoen van The Walking Dead te zien zal zijn… Op die manier hebben we namelijk nog wat tijd om ons voor te bereiden op die sterfgevallen waar producent Denise Huth op hint!

Misschien overleeft niet iedereen TWD seizoen 10

Zoals je inmiddels mag verwachten van The Walking Dead belooft ook de finale van seizoen 10 weer behoorlijk schokkend te worden! Dat laat producent Denise Huth in ieder geval duidelijk doorschemeren in de meest recente aflevering van de talkshow Talking Dead: “Misschien gaat niet iedereen er levend uit komen.”

Dit gaat er gebeuren in de seizoensfinale van TWD

Oké, Denise, nu zijn we natuurlijk nieuwsgierig! Gelukkig geeft de producente nog wat aanvullende tekst en uitleg over de laatste aflevering van seizoen 10 van The Walking Dead. Let op: vanaf nu volgen mogelijk spoilers! “De survivors komen weer bij elkaar op het afgesproken punt. … Ze moeten bedenken hoe om te gaan met die gigantische horde. Beta is slechts één man, maar die duizenden Walkers is een heel ander verhaal.” En dat heeft natuurlijk consequenties!

Eerdere WTF-momenten in The Walking Dead

Het zou zoals gezegd niet de eerste keer zijn dat The Walking Dead ons met een enorm WTF-gevoel achterlaat! Zo zijn we nog steeds niet over de schok van dit fragment met Negan heen. Ook kunnen we amper geloven dat Maggie echt terug is! En willen we nooit meer herinnerd worden aan dit bloedbad in seizoen 9