Negan en Alpha hadden er zin in!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Negan en Alpha hadden er zin in!

Negan, WTF!? The Walking Dead-fans in shock!

|
|

Laatste update:

The Walking Dead ging gisteren weer van start (in Nederland), dus we kunnen het eindelijk hebben over dé scène waar iedereen het over heeft.

In de aflevering van gisteren dacht Negan dat Alpha z’n kop eraf zou snijden, en houdt hij een lange monoloog over hoe hij eigenlijk toch wel een ‘good guy’ is. Als de genadeklap wel érg lang op zich laat wachten, draait hij zich om en ziet hij een poedelnaakte Alpha staan. WTF, mensen!?

Negan heeft Alpha een dienst bewezen door voor spion te spelen, en Alpha vindt Jeffrey Dean Morgan eigenlijk wel een lekker ding. Negan krijgt ‘een vuige beloning, die past bij een vuige man’. En dan kruipen ze lekker tegen elkaar aan, met alleen sokken aan én Alpha die nog steeds het gezicht van een dode vrouw draagt. Nogmaals… WTF, mensen!?

Het internet raakt er niet over uitgepraat!

The Walking Dead

De gezellige bloteriken zorgden er in elk geval voor dat de tweede helft van het tiende seizoen The Walking Dead weer een flinke kijkcijferboost kreeg. We zijn benieuwd of de serie het vol kan houden. Je kan niet élke week zo’n shocker introduceren!

Deze week interviewden we trouwens Khary Payton, aka Ezekiel, over zíjn visie op de nieuwe afleveringen.

Lees verder