Brooklyn Nine-Nine

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Brooklyn Nine-Nine

Nu op Netflix: Brooklyn Nine-Nine seizoen 6

|
|

Laatste update:

In de VS is seizoen 7 al lang en breed uitgezonden, maar gelukkig mogen wij hier in Nederland nu alsnog - dat werd tijd - aan de slag met Brooklyn Nine-Nine seizoen 6!

Netflix zette de langverwachte zesde reeks vandaag online. Dat wordt lekker 18 afleveringen lang onderuitgezakt genieten van één van de beste comedyseries van Netflix.

Waar gaat seizoen 6 over?

Wat je onder meer kunt verwachten van seizoen 6, naast uiteraard meer hysterische avonturen van je favoriete New Yorkse agententeam? Let op: er volgen nu spoilers voor eerdere seizoenen! Oké, nog steeds hier? We gaan onder meer zien hoe Jake (Andy Samberg) en Amy (Melissa Fumero) samen het getrouwde leven ontdekken. En Holt (Andre Braugher) belandt in een depressie wanneer hij een nieuwe job aan zijn neus voorbij ziet vliegen.

Netflix-topdag

De terugkeer van Brooklyn Nine-Nine is niet het enige pareltje dat Netflix vandaag toevoegt. Zo brengen de mannen van Queer Eye ons weer aan het huilen met nieuwe, emotionele make-overs, neemt 13 Reasons Why definitief afscheid met seizoen 4 en mogen we ook aan het slotseizoen van Vikings beginnen. Wat een dag!

Lees verder