Vikings Seizoen 6 op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Vikings Seizoen 6 op Netflix

Nu op Netflix: Vikings seizoen 6

|
|

Laatste update:

Eerder dit jaar knalde Netflix opeens de eerste vijf seizoenen van Vikings online en nu is het alweer tijd voor seizoen 6. Of ja: de eerste helft van seizoen 6.

Het gaat voor nu om de eerste tien afleveringen van seizoen 6, die je overigens al eerder op Ziggo Movies & Series kon zien.

Seizoen 6

De heerlijk gewelddadige bazenserie is van de Amerikaanse zender History. Daar waren deze eerste tien afleveringen ook al eerder te zien, uiteraard. Wanneer Vikings verdergaat met de resterende tien aflevering - seizoen 6 bestaat namelijk uit twintig episodes - is nog niet bekend, laat staan wanneer ze vervolgens naar Netflix komen (sowieso later dan de uitzendingen op tv).

Vervolg

Seizoen 6 - het allerlaatste seizoen - draait om Bjorn, die koning van Kattegat is geworden, terwijl Ivar is gevlucht naar Rusland en Lagertha van plan is zich terug te trekken op het platteland. Na deze reeks is het dus over en uit voor Ragnar Lothbrok en zijn crew. Gelukkig werkt Netflix al een een soort van vervolg dat zich honderd jaar in de toekomst afspeelt. Lees hier alles over Vikings: Valhalla. En bekijk hier welke nieuwe series en films nog meer naar Netflix komen in juni.

Lees verder