Simone Kleinsma in Kees & Co.

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Simone Kleinsma in Kees & Co.

Nooo! Géén derde seizoen voor Kees en Co!

|
|

Laatste update:

De negen levens van Kees Heistee gaan er snel doorheen! RTL maakt géén derde seizoen van de populaire comedyserie Kees & Co!

Nee! Na twee seizoenen komt er een einde aan het tweede leven van Kees & Co! RTL trekt de stekker uit de populaire comedyserie, zo laat de zender weten aan RTL Boulevard.

Oorspronkelijk liep de sitcom van 1997 tot en met 2006 op RTL4. Kees Heistee (Simone Kleinsma) had in eerste instantie te maken met de perikelen van haar opgroeiende kinderen Rudie en Anne. Kees’ echtgenoot Ben (Rik Hoogendoorn) verdween in het zesde seizoen, omdat hij een toiletpot op z’n hoofd kreeg op het werk.

De seizoenen daarna richtten zich meer op het liefdesleven van Kees en haar beste vriendin Sonja. Kees & Co eindigde toen Kees’ nieuwe vriend bij haar introk en Sonja naar Australië verhuisde met haar nieuwe vlam.

Exit Kees & Co

In 2019 verscheen er een revival, waarin Rudie ineens weer bij zijn moeder kwam wonen met zijn vriendin Coosje (Chantal Janzen) en haar twee kinderen. Na wat opstartproblemen werd Kees & Co een aardige hit: Chantal Janzen werd in het tweede seizoen vervangen door Tina de Bruin, en dat deed ze gelukkig een stuk beter dan Wie is de Mol?!

Waarom Kees & Co wordt stopgezet maakt RTL niet duidelijk. Het tweede seizoen was iets minder populair dan het eerste, maar trok geregeld een miljoen kijkers. Bijzonder was wel dat de serie werd opgenomen voor een livepubliek, dus misschien was het te lastig om dat in de coronacrisis voor elkaar te krijgen.

Lees verder