The Voice of Holland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Voice of Holland

Nog een aangifte gedaan rond zaak The Voice of Holland: ‘Tegen Ali B’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Op woensdag is er een tweede aangifte gedaan in de zaak rond The Voice, omtrent seksueel grensoverschrijdend gedrag. Volgens het AD staat de aangifte tegen rapper Ali B.

Aangifte 

Een woordvoerder van het OM in Noord-Holland bevestigt dat er momenteel een tweede aangifte ligt. Volgens het AD is ook deze aangifte tegen Ali B. Eerder werd er al een officiële aangifte gedaan tegen de The Voice of Holland-coach en rapper, naar verluid door een ex-deelnemer. Hij ontkende de aantijgingen via zijn artiestenbureau Spec en bracht het volgende naar buiten: “Er is nog veel onduidelijk, maar één ding is wel duidelijk: Ali heeft nooit misbruik gemaakt van zijn positie en heeft zich nooit seksueel grensoverschrijdend gedragen.

The Voice

Het zangprogramma werd vorige week stopgezet door RTL. De omroep wil de zaak grondig onderzoeken en I Can See Your Voice vervangt het programma op de buis. Pianist Jeroen van Rietbergen erkende de The Voice-beschuldigingen, waardoor vriendin Linda de Mol maandag hun relatiebreuk aankondigde. 

BOOS

In de onlineserie #BOOS behandelt Tim Hofman morgen de zaak rondom The Voice of Holland en zal duidelijker worden wat de beschuldigingen inhouden. Tim deed vorig jaar een oproep aan oud-kandidaten, om hem te helpen met een onderzoek naar seksuele misstanden bij The Voice

De aflevering van #BOOS is morgen om 16:00 uur te zien op YouTube.

Lees verder