Noël van Kleef over ‘heftige’ De Verraders-exit: ‘Gaf mezelf de schuld’

Selma Omari deed er alles aan om Noël van Kleef te ontmaskeren als Verrader. Haar keiharde tactiek werkte: Noël werd weggestemd tijdens de Ronde Tafel. Ze blikt terug: “Het ging er hard aan toe.”

Check hier onze De Verraders-overzichtspagina met het laatste nieuws én meer!

Noël van Kleef
© Arjo Frank Kievits / Brunopress

Selma Omari wist het gisteravond zeker Noël van Kleef is een Verrader! In haar jacht om Noël te ontmaskeren, dreef Selma haar tot wanhoop… en tranen. Ook andere kandidaten vonden Selma's aanpak te hard. Jessie Maya sprak zelfs van een ‘slagveld’. Toch werkte Selma haar tactiek: Noël werd weggestemd tijdens de Ronde Tafel.

'Het ging er hard aan toe'

Noël blikt in RTL Boulevard terug op Selma’s aanval: “Het ging er hard aan toe, maar ik ben er niet boos over of zo. Ik ben wel van mening dat sommige dingen niet gezegd of gedaan hadden hoeven worden. (…) Ik had het er de eerste twee weken best wel moeilijk mee. Ik gaf mezelf wel de schuld van de hele situatie: ‘Ik had het anders moeten doen.’ Maar doordat ik wel met mensen daarover heb gepraat, een psychologe die meeging, kon ik dat wel meer een plekje geven.

Noël over haar exit

Begrijpelijk genoeg vond Noël het daarom ook helemaal niet zo erg dat ze naar huis mocht: “Ik vond het ook wel fijn dat het voorbij was of zo, het was natuurlijk ook wel heel jammer, alleen het was natuurlijk zo’n heftige aflevering dat ik aan het eind van de dag ook dacht: het is wel goed zo.” Alleen het terugkijken van de aflevering… Dat was nog wel een dingetje: “Ik vond het best wel heftig eigenlijk. Het brengt je meteen zo terug naar dat hele gevoel dat je had die dag.

RTL Boulevard zie je dagelijks om 18.35 uur op RTL 4. De Verraders is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op de zender.