De Verraders krijgt seizoen met onbekende Nederlanders; geef je op

RTL heeft een nieuw seizoen van De Verraders aangekondigd. Het psychologische spel wordt in de komende reeks echter niet door BN’ers gespeeld, maar door onbekende Nederlanders!

Check hier onze De Verraders-overzichtspagina met het laatste nieuws én meer!

Tijl Beckand De Verraders

Het is vanavond tijd voor de derde aflevering van De Verraders. Het seizoen is dus nog maar net begonnen. Toch kondigde RTL zopas alweer een nieuw seizoen aan. Dit keer echter niet met twintig BN’ers, maar met onbekende Nederlanders! Heb je altijd al mee willen doen aan De Verraders? Je opgeven voor het tv-programma kan hier.

'Zou jij een goede Verrader zijn?'

In het aankomende seizoen van De Verraders is het dus de beurt aan een groep gewone stervelingen om te strijden voor zilverstaven. In het promofilmpje richt presentator Tijl Beckand zich tot de kijker: “Zou jij een goede Verrader zijn? Of past de rol van Getrouwe beter bij jou? Stap in het ultieme psychologische spel, doe datgene wat in het echte leven eigenlijk niet mag en strijdt om de stapel met zilver.

Dodenlijst

De opnames beginnen in september 2023. Wanneer je de reeks op tv mag verwachten, is echter nog niet bekend. Maar goed, zoals gezegd zitten we eerst nog midden in het huidige seizoen van De Verraders! En dat is ook alweer nagelbijtend spannend... Vorige week leerden we bijvoorbeeld van het bestaan van een dodenlijst, een ‘verschrikkelijke plottwist’, zo oordeelden de deelnemers.

De Verraders zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL 4.