Deze 20 BN’ers doen mee aan het nieuwe seizoen van De Verraders

De Verraders is inmiddels zo ongeveer overal ter wereld te zien, maar gelukkig vanaf drie maart ook weer in ons eigen kikkerlandje. Vanavond werd in RTL Boulevard bekend gemaakt welke uitverkoren BN’ers dit seizoen gaan strijden om de zilverschat. 

De Verraders

Tijl Beckand

Tijl Beckand verklapte al eerder in Jinek dat er dit seizoen maar liefst 20 kandidaten meedoen. En dat is niet het enige wat er verandert. Voor het eerst reizen de BN’ers af naar het buitenland, vanuit een Frans kasteel zullen de Verraders proberen alle Getrouwen weer terug naar Nederland te werken.  

Jan Slagter

De groep uitverkoren BN’ers voor dit seizoen is een bonte mix aan mensen. Zo zijn er acteurs (Ferri Somogyi, Thomas Cammaert en Noël van Kleef), presentatoren (Betty Glas, Irene van de Laar, Pernille La Lau en Giorgio Hokstam), televisiemakers (Jan Slagter en Sunny Bergman), influencers (Selma Omari, Jessie Maya en Chahid Charrak), artiesten (Billy Dans, Maria Fiselier, Katinka Simonse, Jordy en Sander Huisman), een kok (Herman den Blijker) en een hockeyster (Noor Omrani). 

Koffietijd

Aan RTL Boulevard laat Koffietijd-presentatrice Pernille weten vooraf best getwijfeld te hebben over haar deelname. "Ik dacht eigenlijk, ik denk dat ik het niet doe, maar toen kwam het avontuurlijk in me naar boven en dacht ik, ik ga het wel doen!" Kriss Kross-broers Jordy en Sander Huisman kunnen niet wachten. "Een gekke dynamiek wordt het, want wie is er te vertrouwen en wie is er een verrader?" 

Het nieuwe seizoen van De Verraders is vanaf drie maart om 20:30 te zien op RTL4 en RTL Boulevard is iedere dag om 18:30 te zien op RTL 4.