De Verraders met onbekenden nu al een succes: 'Aanmeldingen stromen binnen'

Altijd al mee willen doen aan een psychologisch spel? Je bent niet de enige, blijkt uit de aanmeldingenstroom voor De Verraders met onbekenden.

Check hier onze De Verraders-overzichtspagina met het laatste nieuws én meer!

De Verraders
© William Rutten/RTL

Meedoen aan een razend spannend spel waar je ongestoord mag liegen en bedriegen: het is voor veel mensen een droom. Als onbekend Nederlander had je eerder dikke pech - Wie is de Mol? en De Verraders was alleen weggelegd voor BN'ers - maar daar komt nu verandering in. Het volgende seizoen van De Verraders zal zónder BN'ers en mét onbekenden zijn!

Veel animo

De animo is groot, merken ze bij RTL. Sinds ze afgelopen vrijdag aankondigden dat iedereen zich kan aanmelden voor het programma, loopt het storm. "Er wordt heel enthousiast gereageerd en de website wordt massaal bezocht", aldus de woordvoerder van de zender tegen persbureau ANP. "Aanmeldingen stromen ook binnen!" 

Aanmelden?

Kandidaten die mee willen doen aan het programma, moeten minstens 23 jaar zijn en in september drie weken achter elkaar beschikbaar zijn. Geïnteresseerden kunnen zich nog tot uiterlijk 1 mei aanmelden.

De Verraders zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL 4.