De Verraders-Selma Omari keihard: ‘Heb een intense persoonlijkheid’

De Getrouwen hebben nog geen enkele Verrader weten te ontmaskeren. Vanavond zet Selma Omari de jacht in op Noël van Kleef. En dat doet ze allesbehalve zachtzinnig…

Check hier onze De Verraders-overzichtspagina met het laatste nieuws én meer!

de verraders Katinka Simonse selma omari
© RTL 4

De drie Verraders, Maria Fiselier, Sander Huisman en Katinka Simonse, besloten Herman den Blijker te vermoorden. Veel mensen vinden dat opvallend… Maar toch lijkt nog niemand hen te verdenken. De verdenking viel vanavond namelijk vooral op Noël van Kleef. De aanstichter daarvan is Selma Omari, die 100 procent zeker weet dat Noël een Verrader is!

'Een beetje van slag'

Selma sprak haar verdenkingen uit, zowel naar Noël als naar alle andere kandidaten. En dat dreef Noël tot wanhoop en tranen… Andere kandidaten vinden Selma’s aanpak te hard: “Alsof het persoonlijk is”, stelt Katinka. “Ik heb gemerkt dat ik dat zo heftig vind, dat ik de hele dag een beetje van slag ben.

Nöel naar huis

Selma, die van een afstandje stond te luisteren, laat Katinka weten dat zij de volgende is. Selma reageert later tegenover de camera: “Ik heb gewoon een intense persoonlijkheid.” En dat maakt ze tijdens de Ronde Tafel meer dan waar! Ze verdubbelt haar pogingen om Nöel weg te krijgen. Jessie Maya spreekt zelfs van een ‘slagveld’. En het werkt: Nöel wordt weggestemd.

Selma heeft spijt

Als Nöel onthult dat ze een Getrouwe is, wordt het een aantal kandidaten te veel. Onder hen ook Selma, die in tranen uitbarst. Ze weet dat ze ‘overdreven en intens’ over kan komen op andere mensen, zoals Nöel, en dat ze daar ‘heel veel spijt’ van heeft. We zijn benieuwd hoe Selma zich volgende week opstelt… In het voorstukje zien we dat Maria in haar vizier belandt!