De Verraders-Nöel van Kleef breekt: ‘Schrik hoe hard het spel is’

Selma Omari weet het zeker Noël van Kleef is een Verrader! In haar jacht om Noël te ontmaskeren, drijft Selma haar tot wanhoop… en tranen: “Ik ben niet slim genoeg voor dit spel.”

Check hier onze De Verraders-overzichtspagina met het laatste nieuws én meer!

de verraders Noël van Kleef huilen
© RTL 4

De drie Verraders, Maria Fiselier, Sander Huisman en Katinka Simonse, sloegen deze week toe: ze vermoordden Herman den Blijker. Toch lijkt nog niemand hen op het spoor te zijn… Of nou ja, alleen Sander is nog steeds een beetje verdacht. Verder valt de verdenking vooral op Noël van Kleef. Selma Omari weet het zelfs zeker!

Selma versus Nöel

Selma zet de jacht in op Nöel. En dat doet ze niet zachtzinnig… Selma gaat er vol met gestrekt been in en geeft aan dat ze vanavond op Nöel gaat stemmen. En dat drijft Noël tot wanhoop. Ze heeft het idee dat iedereen haar verdenkt en probeert zich te verdedigen: “Niemand weet wat ik denk”, zegt ze vol emotie. “Ik ben niet slim genoeg voor dit spel.

'Bondje met een Verrader'

Nöel haar gedrag maakt haar in de ogen van haar medekandidaten alleen maar verdachter: “Ik denk dat wij een bondje hebben met een Verrader”, zegt Thomas Cammaert tegen Maria – hij moest eens weten! Toch troost hij Noël even later als ze in tranen uitbarst. “Ik schrik dan wel hoe hard het spel opeens is”, huilt ze.

'Slagveld'

Tijdens de Ronde Tafel probeert Nöel zich nog één laatste keer te verdedigen: ze is nou eenmaal introvert en stil. Selma wil er echter niets van weten en verdubbelt haar pogingen om Nöel weg te krijgen! Jessie Maya spreekt zelfs van een ‘slagveld’. En dat werkt: Nöel wordt weggestemd. De derde Getrouwe op rij...