Daniel Craig als James Bond

Veronica Superguide logo
Daniel Craig als James Bond

‘No Time to Die uitgesteld tot de herfst’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Het lijkt erop dat de James Bond-film No Time to Die wéér wordt uitgesteld! De megablockbuster, de laatste Bond-film met Daniel Craig, staat gepland voor 1 april, maar lijkt deze datum toch niet te redden.

Gisteren ging de Brabantse krant BN/DeStem de hele wereld over: in een interview met bioscoopeigenaar Carlo Lambregts zei hij dat de 25ste Bond-film was uitgesteld naar november. Op dat moment was Lambregts de enige die dit beweerde, maar nu melden Amerikaanse sites dat ze vergelijkbare dingen horen.

De filmsite Deadline meldt dat reclamepartners van de film vanmorgen hoorden dat No Time to Die is uitgesteld tot de herfst. Een definitieve datum wordt nog niet genoemd.

Bond versus corona: 00-7

De oorzaak is inmiddels bekend: het coronavirus woekert in de Verenigde Staten én het Verenigd Koninkrijk als een tierelier, dus de kans dat de bioscopen daar in april opengaan is inmiddels nihil. De film is ontzettend belangrijk voor MGM, dus die willen voorkomen dat de bios maar deels gevuld is!

Deze week werd ook bekend dat de Spider-Man-spin-off-film Morbius werd uitgesteld naar 8 oktober, vanwege dezelfde reden. 2021 ligt nog steeds op koers om een bizar goed filmjaar te worden, maar dan moeten we wel een beetje geluk hebben! Gelukkig zit Netflix óók niet stil: dit jaar verschijnt er elke week een gloednieuwe film!

Lees verder