Morbius the Living Vampire Jared Leto

Veronica Superguide logo
Morbius the Living Vampire Jared Leto

Marvel-film Morbius met Jared Leto wéér uitgesteld

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Déjà Vu. We krijgen erg sterke 'maart 2020-vibes' van dit nieuws... Jared Leto's Marvel-superheldenfilm Morbius is uitgesteld door de aanhoudende corona-pandemie. Wordt ook 2021 een rampjaar voor de bioscopen?

Morbius gaat van 19 maart 2021 naar... 8 oktober. Dat meldt Variety.

Eerste grote filmslachtoffer

Morbius was echt een van de grote blockbusters die voor begin dit jaar in de biosagenda's stond. Nu zijn er heus wel meer films uitgesteld die eigenlijk deze of volgende maand zouden uitkomen, maar déze release-wijziging belooft natuurlijk niet veel goeds voor die andere blockbusters. Zeker met het oog op bijvoorbeeld de Britse variant van het corona-virus, ligt het voor de hand dat er nog veel meer grote klappers uitgesteld worden. We klampten ons lekker vast aan deze lijst met geweldige 2021-filmreleases, maar hoeveel we er uiteindelijk kunnen zien? We houden ons hart vast.

Waar gaat Morbius over?

Morbius gaat over Michael Morbius, gespeeld door Jared Leto. Hij is een briljante, maar doodzieke wetenschapper die een geneesmiddel zoekt voor zijn zeldzame bloedziekte. Hij vindt het, maar de kuur is niet veel beter dan de kwaal. Michael verandert in een ‘levende vampier’ die bloed nodig heeft om te overleven én Dracula-achtige superpowers ontwikkelt. Deze film van Sony speelt zich af binnen hun eigen Spider-Man-spin-off wereld. In hetzelfde universum als Venom dus!

Lees verder