Morbius the Living Vampire Jared Leto

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Morbius the Living Vampire Jared Leto

Kijken: de eerste teaser trailer voor Morbius met Jared Leto

|
|

Laatste update:

Na een miezerige foto is het vandaag gelukkig EINDELIJK tijd voor de eerste trailer voor Morbius! In deze superheldenfilm (of beter: superschurkenfilm) zien we Jared Leto als biochemicus Michael Morbius, die na een mislukt experiment transformeert in een vampier.

Het origing-verhaal van Morbius the Living Vampire

Morbius is gebaseerd op de Marvel-anti-held Morbius, de Living Vampire. We zien in de trailer hoe de wetenschapper dr. Michael Morbius zijn zeldzame bloedziekte probeert te genezen. Daarbij raakt hij echter aangetast door een vorm van vampirisme, dat hem onder meer super sterk maakt.

Morbius en Venom als Marvel-anti-helden

Morbius is na Venom de tweede film in Sony's Universe of Marvel Characters. Zowel Venom als Morbius zijn eigenlijk spin-offs van Spider-Man. Sterker nog: hetzelfde team dat eerder aan Spider-Man: Far From Home, Spider-Man: Homecoming en Venom werkte, slaat nu de handen in één voor deze nieuwe comic-film. Hoe we zo zeker weten dat ook Morbius zich afspeelt in het recente Spider-Man-universum? In de trailer zie je onder meer Spider-Man: Homecoming-schurk Vulture (Michael Keaton) voorbij komen!

Morbius versus Blade the Vampire Hunter?

Als we op de comics mogen afgaan, wordt ook Morbius (uiteindelijk) een soort anti-held, die niet per se goed of slecht blijkt te zijn. In die comics is overigens ook een rol weggelegd voor Blade the Vampire Hunter. Laten we hopen dat Sony en/of Marvel uiteindelijk besluiten om die verhaallijn ook op te pakken!

Morbius draait vanaf 13 augustus in de bioscoop.

Lees verder