Gerucht: Marvel is bezig met Blade-film

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gerucht: Marvel is bezig met Blade-film

Gerucht: Marvel is bezig met Blade-film

|
|

Laatste update:

Geruchten over een nieuwe Blade-film duiken om de zoveel tijd telkens opnieuw op, en niet zelden zijn deze verhalen afkomstig van Wesley Snipes zelf. In augustus nog had de acteur die de stoere vampierenjager speelde het over plannen voor een nieuwe film. En geef hem eens ongelijk, want sinds de derde en laatste Blade-film Blade: Trinity uit 2004 is Wesley’s carrière een behoorlijk bloedeloze bedoening geworden (niet in de laatste plaats om dat hij van 2010 tot 2013 in de bak zat voor belastingontduiking). Geen wonder dus dat hij graag zijn grootste rol weer op wil pakken.

Vampierenjagerspensioen

Nu zijn er echter nieuwe geruchten die zeggen dat ook Marvel Studios plannen heeft voor een nieuwe Blade-film, en dat Wesley Snipes hier inderdaad bij betrokken zal zijn. Hij zou optreden als mentor van zijn dochter Fallon Grey, die hem op moet volgen als hij van zijn welverdiende vampierenjagerspensioen gaat genieten. Ook zou het gaan om een zogeheten R-rated film, oftewel een film voor 16 jaar en ouder met volop bloed en geweld. Juist dat laatste detail maakt dit verhaal op het eerste gezicht tot een onwaarschijnlijk gerucht: Marvel heeft tot nu toe helemaal geen R-rated films gemaakt.

Na Black Widow meer Marvel-films voor 16 jaar en ouder?

Maar een maand geleden heeft Disney-baas Bob Iger gezegd dat ze wel degelijk overwegen om met R-rated Marvel-films te komen. Volgens geruchten zou de solo-film van Scarlett Johansson's Black Widow wel eens de eerste kunnen worden. En daarmee ligt de weg dus open naar een nieuwe Blade.

Lees verder