NikkieTutorials

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
NikkieTutorials

NikkieTutorials heeft nachtmerries na coming-out: 'zoveel stress'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

NikkieTutorials, oftewel Nikkie de Jager, heeft last van nachtmerries na haar coming-out dat wereldnieuws werd. De afpersing heeft erin gehakt en dit merkt de YouTube-bekendheid aan de stress en onrust in haar lichaam. Vooral 's nachts komt het naar boven in nare dromen.

Ze ligt er wakker van

In haar Instagram-story beantwoordt Nikkie vragen van haar fans. "Hoe gaat het met je?" is de meestgestelde vraag. Daarop antwoordt de make-up koningin dat het goed gaat, heel goed zelfs! Maar helaas merkt ze ook dat ze 's nachts wakker ligt door de afperser die haar dwong om te onthullen dat ze transgender is. Ze droomt steeds dat het allemaal weer opnieuw begint. 

Coming to America

Bij Ellen Degeneres mocht Nikkie haar verhaal doen over haar coming-out, maar transgender-model Loiza Lamers vond dit interview "een beetje oppervlakkig". Echte details over de chantage kregen we bijvoorbeeld niet te horen. Hoe dan ook, het was voor Nikkie ernstig genoeg dat ze er nu nog nachtmerries van heeft.

Coming-out video

De 25-jarige YouTuber onthulde in een video dat ze geboren is in het lichaam van een jongen. Ze werd overladen met positieve reacties, bijna heel bekend Nederland stuurde Nikkie een steunbericht. YouTuber en presentator Kaj van der Ree werd beschuldigd van het 'outen' van Nikkie, maar dit noemde hij een groot misverstand. Kaj is sowieso niet echt bezig aan een winning-streak, hij ligt namelijk onder vuur door beschuldigingen van seksueel overschrijdend gedrag.

Lees verder