Nikkie de Jager en Ellen DeGeneres

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nikkie de Jager en Ellen DeGeneres

Loiza Lamers vond NikkieTutorials-interview ‘een beetje oppervlakkig’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

YouTube-sensatie Nikkie de Jager gaat momenteel de héle wereld over. Sinds ze onthulde transgender te zijn, krijgt ze gelukkig érg veel positieve reacties. Ook mocht ze haar verhaal doen bij Ellen DeGeneres, maar... dat vond niet iedereen even tof.

Uiteraard krijgt Nikkie nog steeds veel lof: het is toch best indrukwekkend dat ze in zo'n mega-bekende show als die van Ellen haar verhaal mag doen. Model Loiza Lamers, óók een rolmodel voor transgenders, liet gisteren in RTL Boulevard weten dat ze een béétje teleurgesteld is. Maar waarom dan?

"Oppervlakkig"

Loiza - die je nog kent uit Holland's Next Top Model en Expeditie Robinson - mocht haar mening geven over Nikkie's Ellen-interview. "Ik moet wel zeggen dat ik het interview een klein beetje oppervlakkig vond, een beetje Amerikaans", begint Loiza. "Ik dacht: wat heb ik nou gekeken? Ik mis wat! De blackmailing (Nikkie werd gechanteerd om uit de kast te komen, red.) kwam heel snel voorbij. Ze ging er heel snel doorheen."

Chantage

Het model hoopte dus op iets meer duidelijkheid over die zielige afperser die Nikkie het leven zuur maakte. Ze rekende erop dat Ellen wat meer zou doorvragen. Maar nee, dat bleef uit. "Het is misschien niet helemaal haar stijl, maar ik miste het wel."

Fantastisch

Toch is Loiza ook positief. Gelukkig maar! "Dat ze daar staat is fantastisch. Ik vind het zo bijzonder en dat ze met haar verhaal naar buiten is gekomen is gewoon een super goed statement en daar ben ik heel blij mee." Het hele interview met Ellen en Nikkie is hieronder te zien! 

Lees verder