June op de vlucht in The Handmaid’s Tale seizoen 4!

The Handmaid's Tale seizoen 4

The Handmaid's Tale gaat op 30 april verder op Videoland! In de nieuwste trailer zien we wat June in het nieuwe seizoen te wachten staat.

In het derde seizoen van The Handmaid's Tale hielp June (Elisabeth Moss) een groep kinderen het land uit, richting het veilige Canada. Zelf raakte ze bij de ontsnappingspoging zwaargewond, maar ze werd gered door een groep dienstmaagden.

In het vierde seizoen is June een symbool geworden van het verzet tegen Gilead, en is de oud-dienstmaagd een soort rebellenleidster. Terwijl ze het dictatoriale regime van Gilead raakt waar ze kan, wordt ze als een wild beest opgejaagd. Tegelijkertijd hoopt ze nog steeds haar man en haar eigen kind te ontmoeten... Ook binnen Gilead zijn er bijzondere ontwikkelingen: worden er weer meer kindjes geboren? Wat blijft er dan nog van de politiestaat over?

The Handmaid's Tale seizoen 4 en verder...

Het vierde seizoen van The Handmaid's Tale is vanaf 30 april te zien op Videoland. Inmiddels is bekend dat de serie óók al een vijfde reeks krijgt. Daarnaast zou de serie binnenkort ook een spin-off kunnen krijgen, die is gebaseerd op het boek The Testaments van Margaret Atwood.

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:

Het benauwende The Handmaid's Tale is consequent één van de beste series van de afgelopen jaren. Als je benieuwd bent welke topseries nog meer op Videoland staan, dan check je deze lijst!