The Handmaid's Tale krijgt een vijfde seizoen!

Door Redactie
The Handmaids Tale, Videoland

Het vierde seizoen van The Handmaid's Tale laat misschien niet heel lang meer op zich wachten, maar fans krijgen nu alvast goed nieuws. Dana Walden, voorzitter van Entertainment, Walt Disney Television, heeft tijdens de Disney Investor Day al aangekondigd dat er namelijk sowieso een vijfde reeks gaat komen. 

"We zijn verheugd om te zeggen dat er een vijfde seizoen aankomt", vertelt de cast enthousiast in de onderstaande video. "We zijn hier nog niet klaar mee." Bekijk de leuke aankondiging hieronder! 

Tijd voor wraak

In het aankomende vierde seizoen is June het zat om als broedmachine te dienen en probeert daarom terug te slaan. Maar de risico's die ze neemt, brengen onverwacht een gevaarlijke en nieuwe uitdaging met zich mee. Haar zoektocht naar gerechtigheid dreigt haar te verteren en het is maar de vraag hoe dit af gaat lopen. Bekijk hier alvast de trailer voor het spannende vierde seizoen.

Seizoen 3 Meisje van Plezier staat nu op Videoland!

Succesvolle reeks

Dit spannende drama werd al zo'n 54 keer genomineerd voor een Primetime Emmy Award en is wat ons betreft dan ook de beste serie waar Videoland de rechten over heeft! Het paradepaardje van Videoland dropt je namelijk niet voor niets in een apocalyptische wereld waarin vruchtbare vrouwen als baarslaven dienen. Lees er hier alles over.

The Handmaid’s Tale is in Nederland te zien op Videoland, en FOX zendt het eerste seizoen van de serie uit. Of het vierde en vijfde seizoen ook snel zullen volgen, is echter nog niet bekend!