Trailer: The Handmaid’s Tale seizoen 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Trailer: The Handmaid’s Tale seizoen 4

Trailer: The Handmaid’s Tale seizoen 4

|
|

Laatste update:

Het duurt nog even tot het vierde seizoen van The Handmaid’s Tale verschijnt, maar de eerste trailer maakt het gemis een béétje goed! Blessed be the fruit!

Het derde seizoen eindigde traditiegetrouw megadeprimerend. June wist een groep kinderen op een vliegtuig te krijgen, waarmee ze naar Canada vlogen. Helaas zat haar eigen dochter er niet tussen, en besluit ze in Gilead te blijven om het verschrikkelijke regime te bestrijden.

June is lang niet de enige ‘handmaid’ die het zat is om als broedmachine te dienen, en de eerste contouren van een verzetbeweging werden aan het einde van het derde seizoen zichtbaar. In het vierde seizoen zal June waarschijnlijk de drijvende kracht zijn achter dit sabotagenetwerk. Naast alle ellende is er toch nog hoop: de gekwelde vrouwen nemen hun lot nu écht in eigen hand.

The Handmaid’s Tale seizoen 4

We wisten al dat het vierde seizoen van The Handmaid’s Tale iets later zou verschijnen dan verwacht, namelijk in het najaar van 2020. Aanvankelijk was dat zo omdat de makers de serie ‘grootser willen opzetten’, en de coronacrisis maakte het uitstel alleen maar groter. Recent maakte Hulu bekend dat de vierde reeks van The Handmaid’s Tale in 2021 verschijnt. Zodra de productie weer begonnen is kunnen ze daar meer over vertellen, maar momenteel blijven ze helaas vaag.

The Handmaid’s Tale is in Nederland te zien op Videoland, en FOX zendt sinds kort het eerste seizoen van de serie uit.

Lees verder