The Handmaid's Tale  Elisabeth Moss June Osborne Offred Ofjoseph

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Handmaid's Tale  Elisabeth Moss June Osborne Offred Ofjoseph

Het is officieel! The Handmaid’s Tale seizoen 4 nog dit jaar te zien

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Sinds de dramatische conclusie van het derde seizoen van The Handmaid’s Tale kijken we enorm uit naar nieuws over seizoen 4. Gelukkig kunnen we vandaag een klein vreugdedansje doen! De producent heeft namelijk laten weten dat ze in maart beginnen met filmen. En dat betekent dat The Handmaid’s Tale in de herfst van 2020 terugkeert!

Opnames The Handmaid’s Tale seizoen 4 starten snel

De producent van The Handmaid’s Tale, Warren Littlefield, heeft (via Express) laten weten dat het filmen van het vierde seizoen in maart begint en dat de serie in de herfst te zien moet zijn. Helaas hebben we nog geen officiële releasedatum, maar het doet ons in ieder geval deugd dat we dit jaar nog mogen ontdekken hoe de steengoede serie verdergaat!

Waar gaat The Handmaid’s Tale seizoen 4 over?

Wat weten we verder over het vierde seizoen van The Handmaid’s Tale? Naar verwachting bestaat seizoen 4 uit 10 afleveringen en is er weer een rol weggelegd voor alle vertrouwde castleden. Wat betreft het verhaal gaat seizoen 4 waarschijnlijk direct verder op de cliffhanger van seizoen 3. Pas op spoilers! In dat derde seizoen van The Handmaid’s Tale zagen we hoe June een groep kinderen hielp vluchten naar Canada. Daarbij raakte ze zelf echter gewond… Ook zagen we hoe Serena gearresteerd werd!

Spannnnend! We kunnen dus niet wachten tot de release van seizoen 4 van The Handmaid’s Tale, ergens in de herfst van 2020. Naar alle waarschijnlijkheid is de serie in Nederland wederom te zien op Videoland.

Lees verder