The Handmaid's Tale  Elisabeth Moss June Osborne Offred Ofjoseph

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Handmaid's Tale  Elisabeth Moss June Osborne Offred Ofjoseph

Videoland onthult releasedatum The Handmaid’s Tale - Seizoen 3

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Komend voorjaar gaat het derde seizoen van The Handmaid’s Tale van start in Amerika. En uiteraard kan Videoland dan niet lang achterblijven!

Videoland

Het derde hoofdstuk van The Handmaid’s Tale komt steeds dichterbij. Eerder deze maand verscheen al een eerste teaser en niet lang daarna werd de releasedatum onthuld. Op vijf juni gaat het nieuwe seizoen in première bij de Amerikaanse streamingdienst Hulu. En Videoland onthulde vandaag dat de aftrap van het derde seizoen de dag erop al te zien zal zijn in Nederland!

Indrukwekkend

Een prima service, want voor de vele fans van deze beklemmende dramaserie kan het volgende hoofdstuk niet snel genoeg beginnen. De laatste seconden van het tweede seizoen liet de kijker achter met talloze vragen over het lot van June. Deze dienstmaagd (een indrukwekkende rol van de altijd betrouwbare Elisabeth Moss) probeert te overleven in een Amerika, dat na een gewelddadige staatsgreep is veranderd in een wrede dictatuur. Omringd door dood en chaos, gaat June op zoek naar haar gezin dat ze is kwijtgeraakt bij het uitbreken van de staatsgreep.

Lees verder