Videoland onthult releasedate The Handmaid's Tale seizoen 4

The Handmaids Tale

Praise be. Videoland dropte vandaag weer een heerlijk release-bommetje. We weten eindelijk wanneer seizoen 4 van veruit de beste serie op de streamingdienst online komt.

We zouden graag zeggen: pak die agenda er maar bij, maar door corona is die hoogstwaarschijnlijk niet zo heel vol. Maar, toch handig om te weten: Videoland trapt meteen af met een dubbele aflevering. En wel op 30 april.

The Handmaid's Tale seizoen 4 op Videoland

Inderdaad: twee dagen na de Amerikaans release. Dat kunnen we nog wel volhouden. Na die 30 april krijg je weer elke week een nieuwe aflevering op je bordje.

Waar gaat seizoen 4 over?

Seizoen 4 gaat uiteraard weer door waar het derde seizoen eindigde: met de strijd van June (Elisabeth Moss) voor vrijheid tegen Gilead. Maar de risico's die ze hiervoor neemt, brengen onverwachte en gevaarlijke nieuwe uitdagingen met zich mee. En haar verlangen naar gerechtigheid en wraak dreigt haar te verteren en haar meest gekoesterde relaties te vernietigen. Fun fact voor de diehard-fans: Elisabeth regisseerde drie afleveringen!

De toekomst van The Handmaid's Tale

Alvast iets om naar uit te kijken wanneer we na het einde van seizoen 4 weer in dat onvermijdelijke zwarte gat vallen: The Handmaid's Tale krijgt sowieso nog een vijfde seizoen.

The Handmaid's Tale seizoen 4 begint 30 april op Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: