Ash, Pikachu, Misty en Brock zijn terug! De nieuwe Pokémon-film verschijnt exclusief op Netflix!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ash, Pikachu, Misty en Brock zijn terug! De nieuwe Pokémon-film verschijnt exclusief op Netflix!

Ik kies jou! Nieuwe Pokémon-film exclusief op Netflix!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Pokémon-trainers opgelet! De nieuwste Pokémon-film verschijnt binnenkort exclusief op Netflix.

Netflix heeft een trailer online gezet van de nieuwste film over Ash, Pikachu en de rest. Fans van het eerste uur zijn waarschijnlijk al bekend met het verhaal…

Pokémon: Mewtwo Strikes Back - Evolution is een remake van de eerste Pokémon-film uit 1998 (Mewtwo Tegen Mew), maar dan met een totaal nieuw computergeanimeerd uiterlijk. Hoewel we warme herinneringen hebben aan de originele film, kon met de name de animatie wel een oppoetsbeurt gebruiken. De film zag er op zich erg mooi uit, maar de bewegingen van de Pocket Monsters deden na een tijdje wel pijn aan je ogen! Kijk de oude trailer er nog maar eens op na!

Pokémon: De Film

In de film creëren wetenschappers een Pokémon uit het materiaal van de legendarische Pokémon Mew. Deze Mewtwo is enorm krachtig én boos op de wereld: als kloon verkeert hij continu in een soort identiteitscrisis en is hij razend op de wetenschappers die voor God hebben gespeeld. Mewtwo neemt geen halve maatregelen en probeert alle mensen ter wereld een kopje kleiner te maken. Gelukkig zijn Ash, Pikachu, Misty en Brock in de buurt om hem te stoppen.

In Japan was Mewtwo Strikes Back al een tijdje in de bioscoop te zien, maar in de rest van de wereld beleeft de remake zijn première op Netflix! De film is vanaf 27 februari te zien op het streamingplatform. Nu hopen dat Pikachu dit keer wél zijn waffel houdt. Heb je deze Pokémon-cadeautjes op AliExpress trouwens al gezien? Aanrader!

Lees verder