Internet in vuur en vlam vanwege nieuwste Pokémon-film!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Internet in vuur en vlam vanwege nieuwste Pokémon-film!

Internet in vuur en vlam vanwege nieuwste Pokémon-film!

|
|

Laatste update:

De beroemde Pokémon Pikachu doet iets héél bijzonders in de nieuwe film Pokémon: I Choose You. Gameboys worden massaal bij het grof vuil gegooid, 3DS’en vliegen uit het raam en social media staan in brand. Wat is er voor verschrikkelijks aan de hand? Let op: heftig spoiler alert voor Pokémon: I Choose You!

Pikachu is al 20 jaar één van de populairste Pokémon. Zijn vocabulaire bleef beperkt tot ‘pika-pika’, en hier en daar een stroomstoot. In Pokémon: I Choose blijkt de elektrische muis te kunnen… praten! In het Engels!

De zucht die door de bioscoopzaal gaat zodra Pikachu z’n giechel opentrekt is bijna voelbaar! ‘Wát?’

Pokémon-fans schrokken zich een hoedje, en kunnen het amper geloven.

Meteen verschenen er uiteenlopende theorieën. Pikachu praat niet: zijn trainer Ash hallucineert het gesprek, omdat hij een bijna-doodervaring beleeft. Zelfs de stemacteurs die de Engelse versie inspraken barstten in lachen uit tijdens de voorpremière.

De ophef is natuurlijk vooral veroorzaakt door oudere Pokémon-fans. Hopelijk hebben jonge kijkertjes niet te veel last gehad van gillende volwassenen in de bioscoop. Pikachu weet het Internet nog steeds in vuur en vlam te zetten; niet slecht voor een elektro-Pokémon!

Lees verder