pokemon cadeaus

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
pokemon cadeaus

De beste Pokémon cadeaus op AliExpress

|
|

Laatste update:

We gaan er weer voor. Even geleden trakteerden we je op een geweldige lijst van prachtspullen van Avengers op AliExpress, en van Harry Potter natuurlijk. Deze keer is Pokémon aan de beurt. Want oh-oh-oh, wat staan er op grootgrutter AliExpress weer fantastische cadeautjes voor de hardcore fans van Pokémon. 

Opmerkelijk veel shirts...

De zoekterm 'Pokemon' leverde 52,259 resultaten op, jawel. En natuurlijk staan daar gephotoshopte beddenspreien tussen waarvan je je kan afvragen of iemand 'm ooit heeft besteld. Maar wat je vooral aantreft is shirts. De echte Pokémon-fan is dus iemand die het heel belangrijk vindt om zich aan te kleden in stijl. Snappen we hoor!

Pikachu opblaasbaar kostuum

De beste Pokémon cadeaus op AliExpress

We trappen even af met een hele mooie: het opblaasbaar Pikachu-kostuum. Ga erin zitten en blaas het op. Vul het met helium en zweef door de huiskamer! Vul het met lachgas en laat je vrienden uit je ventieltje lurken. Dit pak is misschien niet zo praktisch -naar het toilet? Eh, dat zul je moeten uitstellen- maar opvallen doe je! Zeker wanneer je klem komt te zitten in een deuropening en om hulp moet roepen (en als je nu denkt 'WTF!' check deze WTF-feitjes over de Pokémon-serie)

Een rugzak 

De beste Pokémon cadeaus op AliExpress

Tuurlijk, hier kun je zeker mee naar de middelbare school zonder in elkaar geschopt te worden in het fietsenhok. En op kantoor kan dit ook prima. Zo'n mooie rugzak als deze is er voor de echte fans. Alles kan erin: je Pikachu-broodtrommel en je Squirtle-waterfles.... Draag 'm met trots en al die blikken? Pure jaloezie. 

Hysterisch beddengoed

De beste Pokémon cadeaus op AliExpress

Heerlijk rustig slapen ga je onder dit Pokémon-beddengoed. Waar Pikachu staat? Ga maar zoeken! Uren plezier gegarandeerd. Uitermate geschikt voor fans die graag compleet overprikkeld rondlopen. En zo goed combineerbaar, want alle kleuren zitten er in. Ook te krijgen in flanel! Je weet wel, dat harige stofje waar je kat zo heerlijk op kan verharen. 

Lugia outfit

De beste Pokémon cadeaus op AliExpress

Cosplayers overdrijven maar: koop gewoon je outfit bij AliExpress! Zoals deze jurk, waarmee je jezelf omtovert tot een Lugia-de-draak/vogel-saurus. Wapperend met je ijsblauwe vleugels van een paar tientjes zal je zeker indruk maken op de andere cosplayers. Je kunt zo naar Comic Con. En dat je daarheen moet, dat legden we vorig jaar al uit. 

Echt mannenshirt

De beste Pokémon cadeaus op AliExpress

Humor. Vinden de dames superbelangrijk. Dus laat zien dat je humor hebt met dit on-wijs grappige Pikachu-shirt. Pikachu die bier drinkt, nou: leuk of niet? De man op de foto moet maar wat zijn best doen om zijn lachen in te houden. 

Sexy setje 

De beste Pokémon cadeaus op AliExpress

Zo, das pikant: een Pikachu-setje, speciaal voor de dames. Niet omdat de heren het niet aan mogen trekken, maar krijg je pakketje maar eens in dat ienie-mienie broekje gepropt. Zoals beter ingelichte kringen kunnen beamen is geel een kleur die werkelijk iedereen staat. Dus dames, niet twijfelen: kopen en aantrekken dat ding. 

Lees verder