• BN'ers
  • TV

Nieuw seizoen LEGO Masters zonder Ruben Nicolai!

Ruben Nicolai in LEGO Masters

Het nieuwe seizoen LEGO Masters gaat binnenkort van start, maar zónder presentator Ruben Nicolai! In het derde seizoen van het populaire fröbelprogramma wordt hij vervangen door Jamai Loman.

Jamai Loman presenteert het nieuwe seizoen LEGO Masters
© RTL

Aardverschuiving bij LEGO Masters

Ook de Vlaamse presentator Kürt Rogiers verlaat LEGO Masters. Hij wordt vervangen door Andy Peelman, die een tijdje geleden op Instagram nog verklapte dat hij iets met het programma te maken had.

Het lijkt er niet op dat Ruben Nicolai op de schopstoel zit bij RTL: hij scoort deze zomer prima met de kennisquiz Ik Weet er Alles Van. Voor Jamai Loman is het wéér een mooi programma: hij speelt een belangrijke rol in o.a. Secret Duets én presenteert later dit jaar Holland’s Got Talent met Buddy Vedder.

Jamai verving Ruben overigens ook al in één aflevering van Domino Challenge… Was dat stiekem de generale repetitie voor het populaire LEGO Masters? Het nieuwe seizoen van de spannende LEGO-show is vanaf 27 augustus te zien op RTL4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.