• RTL
  • Holland's Got Talent

Marc-Marie Huijbregts twijfelde geen moment aan Holland's Got Talent

Marc-Marie Huijbregts

Toen Marc-Marie Huijbregts werd opgebeld met de vraag of hij een van de nieuwe juryleden van Holland’s Got Talent wilde worden, zei hij volmondig ‘Ja’.

 

Perfect man for the job

De cabaretier lijkt de perfect man for the job: hij heeft verstand van theater en is ook nog eens een spraakmakende tv-persoonlijkheid. “Ze belden me op en toen zeiden ze: ‘Het is met Edson, Chantal en Dan’, en toen dacht ik: het is superleuk om dat te gaan doen”, vertelt hij aan RTL Boulevard. Na The Masked Singer en zijn hilarische Lang Leve de Liefde-special heeft Marc-Marie dus weer een mooie tv-klus te pakken.

 

Jurytest

Edson Da Graça is ook een van de nieuwe juryleden. Hij is misschien een wat minder voor de hand liggende keuze. De comedian moest dan ook een screentest doen, in tegenstelling tot Marc-Marie. “Marc-Marie is natuurlijk een A-ster, dus die heeft geen jurytest hoeven doen. Ik heb wel een jurytest gedaan.” Je kan Edson kennen als presentator van Uit Het Rood, waar hij jongeren probeert uit de schulden te redden. 

Nieuwe juryleden

Chantal Janzen is het enige jurylid dat op haar jurystoel mocht blijven zitten. De oud-juryleden Ali B, Angela Groothuizen en Paul de Leeuw worden vervangen door Dan Karaty, Marc-Marie Huijbregts en Edson da Graça.

 

Het nieuwe seizoen van Holland’s Got Talent gaat in het najaar van start bij RTL4.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.