‘Oh ja!’ Kijkers gieren door LLDL met Marc-Marie

Marc-Marie blikt terug op Lang Leve de Liefde

Lang Leve de Liefde is het populaire datingprogramma van SBS6, waarin wildvreemden minstens 24 met elkaar in één huis zitten. Marc-Marie Huijbregts is een groot fan van het programma en blikte terug op de vele bizarre hoogte- en dieptepunten uit #LLDL.

Marc-Marie begon met een nabeschouwing op één van de meest legendarische scènes uit Lang Leve de Liefde. Samen met Anne blikte hij terug op Johan, die zich herhaaldelijk hardop afvroeg wanneer Anne nou eens een stukje kaas voor hem zou pakken.

Marc-Marie: “Veel mannen die lang alleen zijn geweest kunnen alleen maar vanuit zichzelf denken. Dus die denken: ik vind voetbal leuk, dus ik wil dat zij voetbal ook leuk vindt.” Anne: “Dat is niks voor mij!”

Johan heeft het inderdaad geweten: en zijn kerststukje mocht hij óók in zijn reet steken!

Lang Leve de Liefde kent zó veel bizarre momenten dat Marc-Marie Blikt Terug op Lang Leve de Liefde een feest der herkenning werd. Kijkers waren de helft alweer vergeten en lagen wéér dubbel.

“Hoe dacht jij de croissants warm te krijgen?”, vroeg Marc-Marie terwijl hij zijn lach nauwelijks in wist te houden. Koen vertrekt altijd vroeg in de ochtend, dus maakt hij alleen maar boterhammetjes klaar. “Je voelt die camera draaien, en dan denk je: oh shit, dit gaat op tv komen! Wat ik dacht weet ik niet meer, het was totale paniek.”

 ‘Oh ja!’ Kijkers gieren door LLDL met Marc-Marie
 ‘Oh ja!’ Kijkers gieren door LLDL met Marc-Marie

Lang Leve de Liefde!

Marc-Marie Huijbregts interviewde de kandidaten lekker 'understated', met veel humor én respect voor de kandidaten. Wat ons betreft komt de cabaretier vaker dit soort bizarre tv-momenten duiden. Hij heeft weer even tijd, want zijn avontuur in The Masked Singer kwam recent ten einde!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Je ziet Lang Leve de Liefde elke werkdag op SBS6, vanaf 19:00 uur. De special met Marc-Marie Huijbregts als 'vrijgezellenfluisteraar' vind je terug op KIJK.