ik weet er alles van ruben nicolai stuk

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
ik weet er alles van ruben nicolai stuk

Ruben Nicolai gaat compleet stuk tijdens Ik weet er alles van

|
|

Laatste update:

Ik weet er alles van moest het vanavond doen zonder BN’ers aan de desk. De sfeer was er echter niet minder om. Wat heet: presentator Ruben Nicolai had de avond van zijn leven!

Ik weet er alles van zonder BN'ers

Vanavond was de eerste aflevering van Ik weet er alles van zonder BN’ers. De VIPS-editie is afgelopen, zodat er vandaag voor het eerst onbekende Nederlanders achter de desk stonden. Tom, met als specialisme het Romeinse Rijk, wist de eerste ronde te winnen. En dat betekende dat hij plaats mocht nemen als spotspeler. Een van de vragen die Tom voor zijn kiezen kreeg, was behoorlijk… pikant voor de vroege avond!

Ruben Nicolai gaat kapot door pikante vraag

Tom koos voor de categorie ‘seks maar dan anders’. Dat betekende dat hij aan de hand van 10 foto’s synoniemen voor de daad moest opnoemen. We zagen een naaimachine, een rijtje paaltjes, een wipwap… Hoe meer synoniemen Tom wist te benoemen, hoe zwaarder presentator Ruben Nicolai het kreeg. De presentator ging compleet stuk! Ook de kijkers vinden het schitterend.

ik weet er alles van synoniemen seks
ruben nicolai ik weet er alles van stuk
ik weet er alles van ballen tom
ruben nicolai ik weet er alles van stuk

Of nou ja, de meeste kijkers… Anderen snappen niets van de giechelbui van de presentator. Zij vragen zich af of Ruben eigenlijk een 12-jarig jongetje is en zien hem waarschijnlijk liever van zijn serieuze kant. Ouch…

Ik weet er alles van is elke werkdag 20.00 uur te zien op RTL 4. De laatste week volgt een Junior-editie.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder