Ik weet er alles van, RTL 2021

Veronica Superguide logo
Ik weet er alles van, RTL 2021

Ik Weet Er Alles Van keert deze zomer terug op de buis!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ruben Nicolai mag zijn vragen er weer bij pakken. Zijn kennisquiz Ik weet er alles van keert namelijk deze zomer weer terug bij RTL 4.

Na het enorme succes in 2019 en 2020 is het eigenlijk geen verrassing meer dat deze quiz een vervolg krijgt.

Winnen met je kennis

De opzet van Ik weet er alles van blijft ook dit jaar hetzelfde. Zes onbekende kandidaten strijden vijf dagen lang tegen elkaar. Elke deelnemer brengt zijn eigen specialisme mee. Of dat nu GTST, mode, Formule 1 of Bassie & Adriaan is; niets is te gek in deze show. De kandidaten moeten vervolgens bewijzen dat ze hier veel over weten én dat ze beschikken over een brede algemene kennis en mensenkennis. Ze moeten hun concurrenten namelijk goed zien in te schatten. De kandidaat die hierin slaagt én op tijd weet te cashen, kan met een groot bedrag naar huis gaan.

VIP-editie en kinderen

Naast de reguliere editie trakteren de makers de fans op niet één, maar wel twee specials. In de eerste week van de serie strijden (net als vorig jaar) zes BN'ers om de winst. Nieuw is echter de Junior editie van het format in de laatste week van de serie. Kinderen van 10 tot 14 jaar met een bijzondere interesse of hobby mogen dan bewijzen dat zij hun concurrenten de baas zijn.

Ik weet er alles van is vanaf maandag 12 juli te zien om 20.00 uur bij RTL 4. Benieuwd wat er deze zomer nog meer te zien is? Onder meer een terugkeer van Humberto's dagelijkse talkshow en de Australische variant van Lego Masters.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder