Ik weet er alles van, Ruben Nicolai, William Rutten

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ik weet er alles van, Ruben Nicolai, William Rutten

Kennisquiz Ik Weet Er Alles Van vervangt GTST

|
|

Laatste update:

De kennisquiz Ik Weet Er Alles Van met Ruben Nicoal als presentator was de zomerhit van 2019. Een tweede seizoen kon daarom logischerwijs ook niet uitblijven.

Vanwege de aanhoudende coronacrisis loopt het huidige seizoen van GTST volgende week al af en daarom is het vanaf maandag 1 juni de beurt aan Ik Weet Er Alles Van om het gat vier dagen in de week tussen 20:00 uur en 20:30 uur in te vullen.

Bassie & Adriaan

In deze kennisquiz strijden zes kandidaten, onder leiding van Ruben Nicolai, vier dagen lang tegen elkaar in een quiz vol kennis. Iedere deelnemer heeft zijn of haar eigen specialisme. Denk aan: De Tweede Wereldoorlog tot Bassie & Adriaan (hoewel die laatste dan beter mee kan doen aan de online pubquiz). De kandidaten moeten niet alleen zien te bewijzen dat ze inderdaad veel over dat onderwerp weten, maar ook dat ze beschikken over een brede algemene kennis en over mensenkennis. De kandidaat die op tijd weet te cashen, kan met een groot bedrag naar huis gaan.

Eerste beelden

De eerste aflevering belooft al direct hilarisch te worden. Een kandidaat moet namelijk aan de hand van foto's bewijzen dat ze heel wat scheldwoorden kent: van droplul tot pisvlek en van pannenkoek tot aan viswijf. Bekijk de eerste beelden hieronder.

Ik Weet Er Alles Van is vanaf 1 juni elke maandag t/m donderdag te zien om 20.00 uur bij RTL 4

Beeld: William Rutten

Lees verder