Humberto Tan in talkshow RTL

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Humberto Tan in talkshow RTL

Humberto Tan krijgt dagelijkse talkshow bij RTL

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Humberto Tan hoeft zich komende zomer niet te vervelen; vanaf juni schittert de presentator namelijk weer in zijn eigen dagelijkse talkshow bij RTL 4.

Glorieuze comeback

In 2018 nam Humberto Tan afscheid van zijn dagelijkse talkshow RTL Late Night. Dat vertrek was trouwens niet geheel vrijwillig. De presentator moest vanwege dalende kijkcijfers plaatsmaken voor Twan Huys, die het tij overigens ook niet wist te keren. Maar dit jaar maakte Tan een glorieuze comeback bij RTL met zijn talkshow Humberto. Zelfs Angela de Jong is stiekem fan. En dat smaakt natuurlijk naar meer.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

‘Flinke dosis sport’

Vandaag maakte RTL dan ook bekend dat Humberto Tan komende zomer een dagelijkse talkshow krijgt bij de commerciële zender. Om het allemaal niet te ingewikkeld te maken, is dit praatprogramma ook gewoon omgedoopt tot Humberto. RTL belooft in de aankondiging alvast ‘een programma vol actualiteit, entertainment, persoonlijke verhalen, muziek en uiteraard een flinke dosis sport.’ Nu maar duimen dat de altijd spraakmakende Stefano Keizers ook meeverhuist naar de zomereditie van Humberto!

Humberto is vanaf 6 juni elke werkdag rond 22.00 uur te zien bij RTL 4. Tot die tijd kun je alvast in de stemming komen met ons overzicht van de 8 leukste tv-momenten van Humberto Tan.

Lees verder